"A lassan hullámzó Tolnai hegyhát
álomba varázsol és erdőbe küld..."

Bemutatkozó

Magyarország alig ismert, de ősidők óta lakott vidéke a mai turizmus egyik legnagyobb hiánycikkét, a csendet és a nyugalmat kínálja az idelátogatók számára.

Itt, a sűrű haragos zölddel, szőlőföldekkel, szántókkal tűzdelt és robajos zajjal megriadt szarvasrudik világában érzi még ma is otthon magát Kapinya Ferenc, a vendégház tulajdonosa. Mikor némi feltöltődésre, csendre, jó levegőre vágyott, hazautazott a megyék határán húzódó szülőfalujába, ahol könnyen kipihente a nagyváros zajait és a hétköznapok forgatagát.

Azért kezdte felújítani a már lassan 120 éves, roskadozófélben lévő családi házat, hogy megőrizze emlékét a régi koroknak, otthont adjon a barátainak egy nyugodt horgászathoz, közös sportokhoz, az azokat követő nyárdélutáni pihenésekhez a szabadban vagy éppen egy cigánymuzsikusokkal, cimbalmosokkal, tánccal, eszem-iszommal tarkított esthez.

Ha szeretnél kiszakadni a jelenből, a hétköznapok nyugtalanságából, ha kicsit elvonulnál, ábrándoznál vagy inspiráló magányra vágysz, ha szerelmeddel már meguntátok a kissé személytelen wellness szállókat és inkább egy meghitt, romantikus, világtól elzárt hétvégét töltenétek el, ez a hely nem fog csalódást okozni.