"A lassan hullámzó Tolnai hegyhát
álomba varázsol és erdőbe küld..."

Programjaink

Horgászat a halastóban csak vendégeink számára. Az eredményes horgászat érdekében tavaszi telepítéseket végzünk, melynek során a hazai horgászok kedvenceit, pontyot, kárászt, pirosszárnyú keszeget, dévér keszeget telepítünk.

Sétakocsikázás hintóval 6 fő 1.300 Ft/fő/óra (7.800 Ft/óra)

Ozorára vagy Simontornyára várlátogatásra.

Részt vehetnek a házigazda borkóstolóján / pálinkakóstolóján tolnai tájjellegű borokból a környék és kedves barátaink pincészeteiből. Bár két nagyon fiatal, de fejlődő borvidék húzódik a környéken, melynek jellemző borai a Cabernet sauvignon, az otelló és más ősi magyar fajták.

Disznóvágások rendezése lehetséges a téli időszakban, ha elvonulnál megfáradt munkatársaiddal egy kis összetartás bulira.

A nagyvadakban gazdag tolnai hegyhát útjainak bejárásához vagy egy-egy túrához a Sió partra X* db bérelhető kerékpár áll a vendégek rendelkezésére turistatérképpel a látványosságokról, rövid ismertetővel a környékről. Ezekkel érdemes elkerekezni a környék más horgásztavaihoz is, a hangulatos kisszékelyi Csádés tóhoz vagy a Barátok tavához, az ozorai és a simontornyai várhoz, vagy egy nagyobb túra keretében akár bebarangolni a gyulaji erdőket, esetleg megtekinteni Tamási termálfürdőjét. Mivel vendégházunk két megye határán található, így ha Tolna helyett  Fejér megyét választanák a túrázók, eltekerhetnek a hazánk legnagyobb angolparkjában elhelyezkedő, egyetlen látogatható klasszicista kastélyához, a dégi Festetics-kastélyhoz.

Ozorai Pipo várának és a simontornyai Vak Bottyán várnak látogatása. A várak régmúlt századok és nemesi famíliák világát idézik.

Strandröplabda, strandfoci homokos pályán

Asztalitenisz

Biliárd

Póker

Közös főzés: akár a tóban fogott halból halászlékészítés, kialakított főzőhely bográcsoláshoz, halsütéshez és szalonnasütéshez a szabadban

Kemencében kenyérsütés lehetséges.

A gyerekek szórakozását egy játszóház és egy egész teleknyi zöld terület biztosítja, mely kiváló helyszínt ad családi hétvégékhez.

Kisállat simogató: baromfi farm, nyuszik, kecske

Este élőzene igény szerint:  

a 72 éves harmonikás-muzsikus Sárközi Béla biztosít felejthetetlen élményt

citerazenekar

 

 

A medence az udvarban akár éjszaka is használható